METRA-DEMODAGEN 2024 - Betere toegankelijkheid voor publieke en private gebouwen (11 t.e.m. 22 maart 2024)

maandag 29 januari 2024

Van 11 tot en met 22 maart 2024 organiseren wij de METRA DEMODAGEN, gericht op het bevorderen van toegankelijkheid in zowel publieke als private gebouwen. De hoofdbekommernis van Metra is het vergroten van het comfort, de levenskwaliteit en zelfredzaamheid van minder mobiele mensen. 

Ontdek onze toegankelijkheidsoplossingen
Maak een afspraak en ontdek de innovatieve Metra-oplossingen die ontworpen zijn om toegankelijkheidsproblemen aan te pakken. Of het nu gaat om het overwinnen van kleine drempels, het elimineren van obstakels of het veilig evacueren van mensen met een fysieke beperking in noodsituaties, ons uitgebreide assortiment en maatwerk bieden effectieve oplossingen. 

Showroomervaring
Onze demoruimte en vergaderzaal worden omgetoverd tot een inspirerende showroom. Hier kan u persoonlijk kennismaken met al onze toegankelijkheidsoplossingen voor zowel publieke als private gebouwen. Ontdek hoe Metra, uw partner in toegankelijkheid, een gastvrije en veilige omgeving creëert voor iedereen.

Profiteer van exclusieve aanbiedingen
Tijdens de METRA-DEMODAGEN geniet u van speciale promoties op een breed scala aan hulpmiddelen. Een uitgelezen kans om hoogwaardige producten aan te schaffen die de toegankelijkheid in uw omgeving aanzienlijk verbeteren. 

Plan uw afspraak
Neem contact op met uw Metra-vertegenwoordiger om een afspraak in te plannen. Nodig gerust collega's uit en draag zo bij tot een inclusievere samenleving. Als blijk van waardering voor uw bezoek voorzien wij, naargelang uw afspraak, hapjes, een broodjeslunch of een diner.

Voor meer informatie en om de uitnodiging in pdf-formaat te bekijken, klik hier.

Terug naar nieuwsoverzicht

close icon