Metra Technics

Metra beschikt over een eigen technische dienst die verantwoordelijk is voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van al onze producten waar dit vereist is. Onze hoogopgeleide technici worden continu bijgeschoold door de voornaamste fabrikanten waarmee we samenwerken. Alle installaties, zowel in grote zorginstellingen (ziekenhuizen, woonzorgcentra, revalidatieinstellingen, gehandicaptenzorg, ...) als in publieke gebouwen en bij particulieren thuis, worden in eigen beheer uitgevoerd.

Onze technische dienst is goed uitgerust en beschikt over een ruime voorraad wisselstukken van alle merken die we vertegenwoordigen, herstellen en onderhouden. Het hart van onze technische dienst bestaat uit gemotiveerde technici die zorgen voor een vlotte werking.

Dankzij ons digitaal klantenportaal heeft u volledige controle over de status van uw herstelaanvragen en kunt u de levensloop en gebruikskosten van alle bij ons aangeschafte en onderhouden toestellen volgen. Onze technische dienst is volledig gedigitaliseerd en ons kwaliteitsmanagementsysteem waarborgt de hoogste kwaliteit van onze service.

Onze betrokkenheid gaat verder dan levering en installatie. We zorgen ervoor dat alle gebruikers onze hulpmiddelen veilig kunnen gebruiken. Daarom bieden wij enkel oplossingen aan die steunen op de 4 METRA-pijlers:

Juist advies en heldere offerte
Correcte introductie en installatie
Doorgedreven opleiding
Perfecte dienst-na-verkoop

Metra TechnicsMetra Technics
close icon