FAQ

Kan ik als particulier terecht bij Metra?
Metra werkt samen met professionelen in de zorg. Wij laten u als particulier echter niet in de kou staan. U kan bij ons terecht voor alle eerstelijnsinfo. Nadien zullen wij u voor een oplossing op maat en verdere opvolging doorverwijzen naar één van onze vele partners, overal in België en Luxemburg. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie, klik dan hier.

Dorpelbrug - prijsaanvraagformulier
We hebben een ruime voorraad aan kant-en-klare oplossingen, zijn deze niet geschikt, dan vervaardigen wij op uw vraag een dorpelbrug op maat in traanplaataluminium. U vindt het formulier hier.

Realisaties oprijplatformen
Met een oprijplatform kunnen hoogteverschillen van meerdere treden worden overbrugd. Op een zeer flexibele wijze combineert u hellende vlakken, rustplatforms en hoeken. U kan het oprijplatform uitrusten met armleuningen aan beide zijden. Zo kan elke bezoeker of bewoner op een veilige en comfortabele wijze naar hoger gelegen delen. Bekijk hier enkel realisties.

MDR-proof
Bijna alle producten die in het gamma zijn opgenomen zijn Medical Devices, voornamelijk Classe I,deze MD moeten voldoen aan verschillende normen opgenomen in deze wetgeving. Meer info op MDR EU.

HANDIGE LINKS
Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap
Het VAPH biedt budgetten en tegemoetkomingen aan personen met een handicap om hun zorg en ondersteuning op maat te financieren.
Naar de refertelijst geldig vanaf april 2023.
Toestemming om rechtstreeks aan een leverancier te betalen.

 

 

 

close icon