Rolstoelplateauliften

Met een rolstoelplateaulift kan u hoogtes tot 3 meter overbruggen. In functie van de noden kan u kiezen voor een mobiele, hydraulische lift of een vaste, elektrisch aangedreven lift.
 
De mobiele, hydraulische lift biedt u een ideale oplossing voor locaties waar verschillende hoogteverschillen een flexibele aanpak vragen. De lift is immers mobiel, gemakkelijk te verplaatsen door 1 persoon en elk hoogteverschil tot 110 cm kan overbrugd worden.
 
Met een vaste, elektrische rolstoelplateaulift kan u hoogtes tot 300 cm overbruggen, ook als u over weinig ruimte beschikt. De liften zijn volledig bekleed met roestvrij staal, voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn eenvoudig te bedienen. De afwerking kan in RAL-kleur naar keuze.
 
De voordelen van rolstoelplateauliften
+ Geschikt voor alle types rolstoelen en scooters
+ Zowel voor binnen als buiten gebruik
+ Uiterst veilig en conform alle wettelijke normen
+ Zeer onderhoudsvriendelijk
+ Duurzame, weerbestendige techniek, Duits fabricaat
+ Plaatsing en onderhoud door technische diensten Metra
 
Van A tot Z, installatie, onderhoud en herstellingen door Metra
Metra assisteert u over het hele traject: van de maatopname en uitwerking van een gedetailleerde offerte tot de installatie. De rolstoelplateauliften kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Deze plateauliften kunnen worden voorzien van opties zoals automatische deurtjes, gepersonaliseerde kleur, een bedieningsapp op de smartphone, en zo veel meer.
 

Doorsturen

close ico

Offerte aanvragen

close icon
close icon