Ontdek de nieuwe voorjaarsopleidingen van Metra Academy – verrijk uw professionele zorgvaardigheden!

maandag 12 februari 2024

Met trots kondigt Metra Academy, een initiatief van Metra gericht op het verhogen van de kwaliteit binnen de professionele zorg, haar voorjaarsprogramma 2024 aan. Onze missie? Het aanbieden van topopleidingen die essentieel zijn voor elke zorgprofessional, met een focus op comfort & bescherming, transfers, manutentie, en ergonomie voor de zorgontvanger.

Wat maakt onze opleidingen uniek?

Bij Metra Academy geloven we in de kracht van specialisatie en persoonlijke aandacht. Daarom worden al onze cursussen geleid door onafhankelijke experts, erkend in hun vakgebied, en hanteren we bewust kleine groepen om de kwaliteit van de leerervaring te maximaliseren.

Voorjaarsagenda 2024:

25 april: "Vrijheidsbeperkende maatregelen (VBM) & alternatieven" door Heidi Lemmens (Ergo Sum). Ontdek hoe u veilige en weloverwogen keuzes maakt in uitdagende zorgsituaties. Schrijf je nu in!

26 april: "Vermijden van procedurele distress bij kinderen" met Heidi Deconinck (UZ Gent). Leer pijn, angst en stress bij kinderen te minimaliseren. Schrijf je nu in!

28 mei: "Effectief toepassen van ergonomische hulpmiddelen in de zorg" door Lieven Maertens (Zorgergonomie). Essentiële inzichten in ergonomie die elke zorgverlener moet kennen. Interesse? Noteer alvast deze datum in uw agenda, meer info volgt.

11 juni: "Transfers volgens de golden circle/why-how-what strategie" aangeboden door Jo De Clercq (ComfortCare). Verdiep uw kennis in effectieve mobiliteitstransfers. Interesse? Noteer alvast deze datum in uw agenda, meer info volgt.

Waarom deelnemen?

Elke opleiding is zorgvuldig ontworpen om niet alleen uw kennis te verrijken maar ook om direct toepasbare vaardigheden te bieden die de zorg voor uw patiënten naar een hoger niveau tillen.

Locatie & comfort:

Alle sessies vinden plaats in onze moderne seminarieruimte in Gentbrugge, gemakkelijk bereikbaar en met een garantie op een warm onthaal.

Mis deze unieke kans niet om uw professionele vaardigheden te versterken en de zorg voor uw patiënten te verbeteren. Bezoek onze website metra.be voor meer informatie en om u in te schrijven. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Metra Academy!

Terug naar nieuwsoverzicht

close icon