Tilbanden voor actieve tilliften

Naast het correct gebruik van de tillift, draagt ook de juiste keuze van tilbanden in belangrijke mate bij tot het gevoel van comfort en veiligheid dat de patiënt/ bewoner ervaart tijdens de verplaatsing!
 
Metra heeft een ruim assortiment tilbanden voor elk type zorg, voor actieve en passieve tilliften, voor plafondliften en zijn bovendien compatibel met praktisch alle merken. Onze tilbanden worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit, ergonomie voor zorgverlener en -ontvanger, eenvoud in gebruik, grote veiligheid en hygiëne.
 
Veiligheidsclip of lussen? Hoewel wij alle tilbanden kunnen leveren met lussen, zijn wij een groot pleitbezorger voor tilbanden met veiligheidsclips. Patiënten en bewoners zijn kwetsbare mensen die recht hebben op de grootst mogelijk veiligheid bij het verzorgen. En de zorgverlener moet met een gerust hart aan de slag kunnen. Een veiligheidsclip geeft immers extra zekerheid dat er niets mis kan lopen bij een transfer: vastgeklikt = veilig! De iQ-clips die wij aanbieden, zijn uitgebreid getest, zowel in labo als in reële omstandigheden, en worden geloofd voor de combinatie van gebruiksgemak en veiligheid. Ze zijn bovendien compatibel (met certificaat) met de meeste courante merken van actieve, passieve liften en plafondliften. Niets belet dus om ook met voor de huidig liften over te schakelen naar de zeer comfortabele tilbanden van UniQare en te kiezen voor zekerheid.
 
"Er is een flexibel assortiment tilbanden nodig voor het tillen, positioneren, mobiliseren of activeren van gebruikers met een beperkte mobiliteit. Verschillende zorgsituaties, zoals toiletbezoek en transfers van zitten naar staan, vereisen bovendien speciale oplossingen."
 
 

Doorsturen

close ico

Offerte aanvragen

close icon
close icon