Medische fixatie

Novo Klinik-Service GmbH ontwikkelt en produceert innovatieve medische hulpmiddelen en medischtechnologische oplossingen voor de intensive care, anesthesie en zorgsector. Al meer dan 30 jaar staat hun naam synoniem voor hoge kwaliteit, gebruikscomfort en een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding.
 
De productie van Novo Klinik-Service GmbH is grotendeels gesitueerd in de Europese Unie en alle producten voldoen aan de strenge eisen van de Duitse en Europese regelgeving voor medische hulpmiddelen. Het kwaliteitsmanagement van Novo Klinik-Service GmbH werd met succes geauditeerd overeenkomstig de internationale norm EN ISO 13485:2016.
 
Metra, uw zorgpartner en adviseur
Metra is exclusief distributeur voor België en een deel van Noord-Frankrijk. Steeds meer ziekenhuizen omarmen de oplossingen van Novo Klinik-Service GmbH en integreren deze in hun procedures.
Ons ervaren team bekijkt samen met u hoe u met de introductie van de producten van Novo Klinik-Service GmbH de zorg voor kwetsbare patiënten naar een hoger niveau kan tillen. Bovendien zijn deze producten ook ontwikkeld met het oog op het veilig en vlot gebruik door uw verplegend team.
Onze service eindigt niet bij levering, wij maken er ook een punt van dat alle betrokken zorgverleners de beschikbare hulpmiddelen optimaal kunnen gebruiken.
 
Daarom bieden wij enkel oplossingen aan die steunen op de 4 METRA-pijlers: 1. Juist advies en heldere offerte
2. Correcte introductie
3. Doorgedreven opleiding
4. Perfecte dienst-na-verkoop

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5