Manuele transferhulp-middelen

Metra zorgt samen met u voor betere zorg en ergonomie
 
Werken in de zorgsector is een roeping. Iedereen streeft naar optimale zorg, maximale autonomie en comfort voor de patiënt of bewoner. Maar werken in de zorg is ook fysisch erg belastend en hier zouden zowel werkgevers als de zorgverleners zelf meer aandacht aan moeten schenken.
 
Door de vergrijzing is er zowel in woonzorgcentra als ziekenhuizen een sterke evolutie naar een groter aandeel bewoners en patiënten met een grotere zorgafhankelijkheid. ‘Manutentie’, het op de juiste wijze manueel verplaatsen van patiënten, krijgt in die context steeds meer aandacht en terecht. Het combineren van de juiste technieken met de juiste transferhulpmiddelen verhoogt immers aanzienlijk het comfort en de veiligheid van de zorgontvanger en het voorkomt (rug)klachten bij de zorgverleners. Last but not least, door de zorgontvanger op de juiste wijze van houding te laten wisselen, worden doorligwonden voorkomen. Het gebruik van transferhulpmiddelen levert dan ook een belangrijke bijdrage tot elk beleid dat gericht is op decubituspreventie.
 
Samen met u screenen wij de zorgnood van uw bewoners of patiënten en inventariseren we de hulpmiddelen die hier kunnen toe bijdragen. Onze service eindigt niet bij de levering. Wij maken er een punt van dat uw medewerkers de ingezette hulpmiddelen optimaal en in alle veiligheid kunnen gebruiken. Daarom bieden wij enkel oplossingen aan die steunen op de 4 METRA-pijlers:
 
1. Juist advies en heldere offerte
2. Correcte introductie
3. Doorgedreven opleiding
4. Perfecte dienst-na verkoop
 
 

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5