Douchen en baden Professional

Samen met u zorgt Metra voor meer welbehagen en een betere zorg
 
Een goede persoonlijke hygiëne is een basisrecht voor elke bewoner of patiënt. Het wassen van minder mobiele mensen, mensen met een mentale beperking of mensen met zwaar overgewicht is geen sinecure. Hulpmiddelen zoals een hoog-laagbad, douchestoel, badlift en douchebrancard zorgen ervoor dat iedereen kan ondersteund worden bij het wassen.
 
Maar bovenal bevordert baden en douchen het mentaal en fysiek welbehagen. Na een verkwikkende douche voelt men zich heerlijk fris en rein. Een zalig bad is een intens moment van ontspanning en genot. Ook de interactie tussen de verpleging en de bewoner of patiënt zorgt voor afleiding en het plezier van eenvoudig menselijk contact. De zintuigen worden geprikkeld, het hele ritueel van baden of douchen zorgt voor aangename afleiding. Elke bewoner, onafgezien van zijn mentale en fysieke mogelijkheden, voelt er zich beter bij. In de mate van het mogelijke wordt de patiënt of bewoner zoveel mogelijk ondersteund bij wat hij of zij zelf nog kan. Zo ervaart de zorgontvanger een groter gevoel van zelfstandigheid en waardigheid.
 
Maar ook de ergonomie voor de zorgverlener staat bij Metra centraal: onze hoog-laagbaden, badliften, verstelbare douchestoelen en douchebrancards zijn ontwikkeld om het werkcomfort te verhogen, (rug)klachten te voorkomen en u in staat te stellen om de beste zorg te verstrekken aan de patiënt of bewoner.
 
In deze catalogus vindt u een overzicht van de oplossingen die wij aanbieden om te komen tot een betere zorg, met meer welbehagen! Samen met u screenen wij de zorgnood van uw bewoners of patiënten en inventariseren we de hulpmiddelen die hier kunnen toe bijdragen.
 
Onze service eindigt niet bij de levering. Wij maken er een punt van dat uw medewerkers de ingezette hulpmiddelen optimaal en in alle veiligheid kunnen gebruiken. Daarom bieden wij enkel oplossingen aan die steunen op de 4 METRA-pijlers:
 
1. Juist advies
2. Correcte introductie of installatie
3. Doorgedreven opleiding
4. Perfecte dienst-na-verkoop

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5