Tracheostomie | Laryngectomie – fixatie

+ huidvriendelijke en comfortabele materialen
+ veilige fixatie, gemakkelijk in gebruik
+ latex-vrij, hypoallergeen

BePa-Clip

Eendelige fixatieband voor volwassenen en adolescenten. BePa-Clip heeft een lichtjes absorberende en ademende, zachte vulling en is uiterst comfortabel voor de huid. Biedt zeer goede bescherming tegen decubituswonden. Zeer vormvast.
lees meer

BePa-KidsClip

Eendelige fixatieband voor pasgeborenen, zuigelingen en kleine kinderen. BePa-KidsClip is uitzonderlijk zacht en ademend en beschermt perfect de gevoelige huid tegen irritaties en decubituswonden. Zeer vormvast.
lees meer

Duo-Clip

Tweedelige fixatieband voor volwassenen, adolescenten en kinderen. Duo-Clip combineert comfort met flexibiliteit. De zachte, dikke en vormstabiele bandvulling biedt een goede bescherming tegen decubituswonden. Volledig naadloos. Dankzij de variabele lengte past de fixatieband bij elke patiënt.
lees meer

Duo-KidsClip

Tweedelige fixatieband voor pasgeborenen, zuigelingen, kleine kinderen en kinderen. Duo-KidsClip heeft een zachte, dikke en vormstabiele bandvulling en biedt perfecte bescherming tegen decubituswonden. Volledig naadloos. Dankzij de variabele lengte past de fixatieband elk patiëntje
lees meer

Trachea-Fix

Eendelige fixatieband voor adolescenten en volwassenen. Trachea-Fix is zacht, heel discreet en vormvast wat hem uitermate geschikt maakt voor langdurig gebruik. Dankzij de variabele lengte past de fixatieband bij elke patiënt.
lees meer

Sim-Plex

Eendelige, zeer discrete fixatieband voor adolescenten en volwassenen. Sim-Plex is een fixatieband uit één stuk geschikt voor het fixeren van tracheale canules, bijtbeschermers of beademingsmaskers en O2-maskers.
lees meer

Novo-Pad huidsbescherming

Tracheostomiekompres voor volwassenen, adolescenten en kinderen. Novo-Pad is een uiterst zacht, huidvriendelijk en sterk absorberend kompres. Kleeft niet aan de huid en is daardoor eenvoudig, snel en pijnloos te verwijderen zonder beschadiging van de huid. Kan 2 à 4 dagen gedragen worden ...
lees meer

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5