SPU (dispo) tilbanden

De Banana Sling is een tilband die speciaal is ontwikkel voor gebruik bij 1 zorgvrager. Zorgverleners gebruiken de Banana Sling met lussen of clips in combinatie met een passieve lift. Deze tilband is ontwikkeld met oog voor een comfortabele pasvorm.
 
Ze zijn gemaakt van een sterke maar zachte polyesteren zijn ideaal voor een zittende, horizontale of half liggende transfer. Het unieke materiaal voert vocht af en kan onder de zorgvrager blijven zitten.
 
De Banana Sling vervaardigd uit een nonwoven polyester is een wegwerptilband (of disposable) voor gebruik bij één zorgvrager. Nonwoven is een kunststof vlies dat niet geweven of gebreid is. Dit sterke en waterafstotende gesponnen vlies bevat dus geen garen, maar het materiaal wordt rechtstreeks als kunststofvezel in een soort web gelegd en aan elkaar gehecht. De stof is bedoeld voor kortdurend single-patient-use. Disposable non-woven vlies is uitermate geschikt voor gebruik bij besmettingsgevaar en zorgomstandigheden die om extra hygiëne vragen. De stof kan niet in de wasmachine, dan verliest het structuur en sterkte. Het materiaal is duurzaam, want herbruikbaar bij dezelfde zorgvrager.
 
+ waswaarschuwingsindicator
+ 5 kleurgecodeerde maten
+ gewatteerde ondersteuning voor comfort en bescherming van de huid
+ bevordert infectiebeheersing
+ 230 kg


  • Omschrijving
Referentie Omschrijving
B-SPPUC
Tilband Banana Clip Sling 4p XS <> XL  per 10st
 
B-SPPUL
Tilband Banana Loop/Lussen Sling 4p XS <> XL  per 10st
 
PCDHE
Tilband disposable High Easy S-clip 4p. per 10st, met 2 uitneembare baleinen
beschikbaar tot einde voorraad
PLDHE
Tilband disposable High Easy lussen 4p. per 10st, met 2 uitneembare baleinen
beschikbaar tot einde voorraad
Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5