Slaapzak Care'Cuddle

De Care’Cuddle Sleepingbag (100 x 200 cm) creëert als het waar cocongevoel bij de gebruiker. Doordat de twee delen aan elkaar geritst worden, kan het bovenste deel niet van de persoon afglijden tijdens het slapen. Het onderste deel bedekt de volledige matras en is extra comfortabel gemaakt met een bijkomende polystervulling.
 
+ Gevuld met 6 kg micro glasparels
+ Kan worden vastgemaakt aan bed
+ Met bijpassend hoofdkussen en kussensloop
 
Care’Cuddle is ons eigen gamma van verzwaarde knie-, schouder- en slaapdekens, slaapzakken, nekkussens en bijhorende covers. Met dit gamma helpen wij mensen met een verstoring van de prikkelwerking in de hersenen, via zachte, gespreide druk op het lichaam.
 
Care’Cuddle, de voordelen van micro glasparels
De dekens, kussens en slaapzakken van Care’Cuddle zijn gevuld met micro glasparels. Deze kleine bolletjes lijken qua uiterlijk op wit zand of zoutkristallen. Deze glasparels zijn perfect glad, waardoor ze een geweldige optie zijn voor mensen die gevoelig zijn voor de textuur van kunststofkorrels. Micro glasparels zijn een milieuvriendelijk alternatief voor kunststofkorrels en bovendien volledig hypoallergeen.
+ Houden het deken zacht en comfortabel
+ Geluidloos
+ Dichte densiteit
+ Klitten niet samen bij contact met vocht
+ Volgen perfect de contouren van het lichaam
+ Weinig volume nodig om voldoende druk uit te oefenen
+ Makkelijk in onderhoud, wasmachine- en droogkastbestendig
 
Care’Cuddle, een slim ontwerp voor maximaal rustgevend comfort
Als grote troef zijn alle dekens van Care’Cuddle opgebouwd uit vele kamers, om zo het gewicht perfect te spreiden. De vulling met micro glasparels zorgt ervoor dat het deken zich perfect aanpast aan de contouren van het lichaam. Door het goed omsluiten van het lichaam, wordt er een extra comfortabel en veilig gevoel gecreëerd. Glasparels hebben bovendien het voordeel dat je weinig vulvolume nodig hebt om genoeg druk uit te oefenen, zodat het deken op zich niet echt dik hoeft te zijn. Dit is aangenamer in een warme omgeving en makkelijker in onderhoud.


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Documenten
Referentie Omschrijving
WBSBG6
Care’Cuddle Sleepingbag slaapzak 100 x 200 cm
katoen / (donker)grijs
3 kg
Wasbaar op 60°C
Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5