Knie- of schouderdeken Care'Cuddle

Dit knie- en schouderdeken, met een formaat 60 x 80 cm, wordt eerder overdag gebruikt, om over de schouder of op de knieën te leggen. Dit stelt mensen die verward, angstig, onrustig, overprikkeld en dwaalgedrag vertonen, gerust. Dit leidt tot minder dwaalgedrag.
 
Care’Cuddle is ons eigen gamma van verzwaarde knie-, schouder- en slaapdekens, slaapzakken, nekkussens en bijhorende covers. Met dit gamma helpen wij mensen met een verstoring van de prikkelwerking in de hersenen, via zachte, gespreide druk op het lichaam.
 
Care’Cuddle, de voordelen van micro glasparels
De dekens, kussens en slaapzakken van Care’Cuddle zijn gevuld met micro glasparels. Deze kleine bolletjes lijken qua uiterlijk op wit zand of zoutkristallen. Deze glasparels zijn perfect glad, waardoor ze een geweldige optie zijn voor mensen die gevoelig zijn voor de textuur van kunststofkorrels. Micro glasparels zijn een milieuvriendelijk alternatief voor kunststofkorrels en bovendien volledig hypoallergeen.
 
+ Houden het deken zacht en comfortabel
+ Geluidloos
+ Dichte densiteit
+ Klitten niet samen bij contact met vocht
+ Volgen perfect de contouren van het lichaam
+ Weinig volume nodig om voldoende druk uit te oefenen
+ Makkelijk in onderhoud, wasmachine- en droogkastbestendig
 
Care’Cuddle, een slim ontwerp voor maximaal rustgevend comfort
Als grote troef zijn alle dekens van Care’Cuddle opgebouwd uit vele kamers, om zo het gewicht perfect te spreiden. De vulling met micro glasparels zorgt ervoor dat het deken zich perfect aanpast aan de contouren van het lichaam. Door het goed omsluiten van het lichaam, wordt er een extra comfortabel en veilig gevoel gecreëerd. Glasparels hebben bovendien het voordeel dat je weinig vulvolume nodig hebt om genoeg druk uit te oefenen, zodat het deken op zich niet echt dik hoeft te zijn. Dit is aangenamer in een warme omgeving en makkelijker in onderhoud.


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Toebehoren
  • Documenten
Referentie Omschrijving
WBSIMPG3
Care'Cuddle Simply knie- of schouderdeken
60 x 80 cm
katoen / donkergrijs / 3 kg
WBSIMPG3D
Care’Cuddle Simply knie- of schouderdeken
60 x 80 cm
waterafstotende polyester / wit / 3 kg
 Wasbaar op 60°C
WBCSIMPM
Care’Cuddle cover Minky voor knie- of schouderdeken 60 x 80 cm
polyester /donkergrijs
WBCSIMPS
Care’Cuddle cover Sensory voor knie- of schouderdeken 60 x 80 cm
katoen / grijs
Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5