Slaapdeken Care'Cuddle

Dit deken (135 x 200 cm) wordt voornamelijk gebruikt om rustig onder te slapen. Bij slaapproblemen, waarbij motorische en psychische onrust een rol speelt, zorgt de druk van het deken voor het tot rust brengen van het lichaam en geeft het een gevoel van geborgenheid en veiligheid.
 
+ Gevuld met 8 kg micro glasparels
+ Verkrijgbaar in katoen met polyestervulling (Care’Cuddle Night Bedding) of volledig katoen (Care’Cuddle High Temperature)
+ Aangepaste covers beschikbaar
 
Care’Cuddle is ons eigen gamma van verzwaarde knie-, schouder- en slaapdekens, slaapzakken, nekkussens en bijhorende covers. Met dit gamma helpen wij mensen met een verstoring van de prikkelwerking in de hersenen, via zachte, gespreide druk op het lichaam.
 
Care’Cuddle, de voordelen van micro glasparels
De dekens, kussens en slaapzakken van Care’Cuddle zijn gevuld met micro glasparels. Deze kleine bolletjes lijken qua uiterlijk op wit zand of zoutkristallen. Deze glasparels zijn perfect glad, waardoor ze een geweldige optie zijn voor mensen die gevoelig zijn voor de textuur van kunststofkorrels. Micro glasparels zijn een milieuvriendelijk alternatief voor kunststofkorrels en bovendien volledig hypoallergeen.
 
+ Houden het deken zacht en comfortabel
+ Geluidloos
+ Dichte densiteit
+ Klitten niet samen bij contact met vocht
+ Volgen perfect de contouren van het lichaam
+ Weinig volume nodig om voldoende druk uit te oefenen
+ Makkelijk in onderhoud, wasmachine- en droogkastbestendig
 
Care’Cuddle, een slim ontwerp voor maximaal rustgevend comfort
Als grote troef zijn alle dekens van Care’Cuddle opgebouwd uit vele kamers, om zo het gewicht perfect te spreiden. De vulling met micro glasparels zorgt ervoor dat het deken zich perfect aanpast aan de contouren van het lichaam. Door het goed omsluiten van het lichaam, wordt er een extra comfortabel en veilig gevoel gecreëerd. Glasparels hebben bovendien het voordeel dat je weinig vulvolume nodig hebt om genoeg druk uit te oefenen, zodat het deken op zich niet echt dik hoeft te zijn. Dit is aangenamer in een warme omgeving en makkelijker in onderhoud.


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Toebehoren
  • Documenten
Referentie Omschrijving
WBCLASG8
Care’Cuddle Night Bedding slaapdeken 135 x 200 cm
katoen met polyestervulling /ecru / 8 kg
WBSIMPG8HT
Care’Cuddle High Temperature slaapdeken 135 x 200 cm
katoen / wit / 8 kg
8 kg
Night Bedding wasbaar op 60°C
High Temperature wasbaar op 95°C
WBCCLAS
Care’Cuddle cover voor slaapdeken 135x200 cm
katoen / ecru
WBCCLASG
Care’Cuddle cover voor slaapdeken 135 x 200 cm
katoen / donkergrijs
Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5