BePa-Clip® is een eendelige fixatieband die zorgt voor een veilige bevestiging van tracheacanules bij volwassenen en adolescenten.
De lichtjes absorberende en ademende, zachte vulling is uiterst comfortabel voor de huid, biedt een optimale bescherming tegen decubituswonden en is zeer ... lees meer

BePa-KidsClip® is een eendelige fixatieband voor tracheacanules, speciaal ontwikkeld voor vroeggeborenen, baby's en kinderen.
BePa-KidsClip heeft een uitzonderlijk zachte en ademende vulling waardoor hij perfect past bij de gevoelige huid van deze patiëntjes, beschermt tegen irritaties en ... lees meer

Duo-Clip is een tweedelige fixatieband voor de veilige bevestiging van tracheacanules bij volwassenen en adolescenten.
Combineert flexibiliteit met comfort, waarbij de zachte, met katoen bedekte, band een goede bescherming biedt tegen decubituswonden.
De lengte is zeer variabel en past daardoor ... lees meer

Duo-KidsClip is een tweedelige fixatieband voor de veilige bevestiging van tracheacanules bij babies en kleine kinderen.
Biedt perfecte bescherming tegen decubituswonden aan een gevoelige huid door de zachte, met katoen bedekte vulling.
Snel en eenvoudig aan te brengen. Dankzij de variabele ... lees meer

Trachea-Fix is een eendelige fixatieband voor de veilige bevestiging van tracheacanules bij volwassenen en adolescenten.
Hij is zacht en heel discreet wat hem uitermate geschikt maakt voor langdurige gebruik van tracheacanules. Biedt een goede bescherming tegen decubituswonden.
Zijn lengte laat ... lees meer

Novo-Pad is een uiterst zacht, huidvriendelijk en sterk absorberend kompres voor snelle en pijnloze verzorging van tracheostoma bij volwassenen en kinderen.
Dit tracheostomie kompres bestaat uit een hydrofiele polyurethaan schuimlaag, die een sterk capillaire werking heeft; tot 40 ml wondvocht ... lees meer