Met het thoraxkussen wordt door de ingebouwde uitsparingen een stabiele anatomische positionering bereikt. De schuine kanten aan de oksels laten de plexus brachialis vrij en de keel wordt eveneens vrijgelaten door een uitsnijding op die plaats.
Vervaardigd uit hardschuim en vrij van ... lees meer

Het bekkenkussen bevat een uitsparing ter hoogte van het bekken. Aan de onderzijde loopt het schuin af onder een hoek van 45° om de liesstreek te ontlasten. Onderaan heeft dit kussen eveneens een uitsparing ter ontlasting van de genitaliën.
De combinatie van het bekkenkussen en het thoraxkussen ... lees meer

Deze hoofdsteun voor buiklig ondersteunt het hoofd ter hoogte van de kin en het voorhoofd. De ogen, neus en mond zijn vrij en kunnen goed gecontroleerd worden. De endotracheale tube kan aan beide zijden aangesloten worden.
Vervaardigd uit vast PU schuim met een zachte bovenlaag ter hoogte van het ... lees meer

Deze speciale hoofdsteun voor buiklig is individueel aanpasbaar aan de grootte van het hoofd d.m.v. een velcroband.
Het hoofd wordt ondersteund ter hoogte van de kin en het voorhoofd. Ogen, neus en mond zijn vrij en kunnen door de zijdelingse openingen gecontroleerd worden. De endotracheale tube ... lees meer

Wordt gebruikt ter ondersteuning van het hoofd in buiklig o.a. in OK. Dit kussen is voorzien van een neusuitsnijding en een uitholling voor het voorhoofd.
Vervaardigd uit zacht PU schuim.
Beschikbaar in microporeus (M) of waterdicht (D). lees meer

Worden hoofdzakelijk in OK gebruikt voor positionering van de voeten op de tafel.
Vervaardigd uit halfvast PU schuim.
Beschikbaar in kunstleder (K) of waterdicht (D) lees meer

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5