Deze afmeting aan Care'Cuddle's worden voornamelijk gebruikt om rustig onder te slapen.
Bij slaapproblemen waarbij motorische en psychische onrust een rol speelt zorgt de druk van de deken voor het tot rust brengen van het lichaam en geeft het een gevoel van geborgenheid en veiligheid.

De CareCuddle is verkrijgbaar in een night bedding versie (als een donsdeken), volledig uit katoen vervaardigd, gevuld met 8kg verzwarende glas granules maar ook met polyester vulling voor een extra comfortabel gevoel. Net als 'gewone' donsdekens is er een donsovertrek ter beschikking (zie covers). De CareCuddle wordt d.m.v. lussen vastgemaakt aan de cover om wegglijden/ophopen in de overtrek tegen te gaan. De kleur is in een aangenaam ecru, om nog meer rust uit te stralen, deze Carecuddle oogt als een alledaags donsdeken, zo wordt er geen angst, argwaan of onnodige extra prikkels opgewekt bij de gebruiker.
De Care Cuddle night bedding is wasbaar op 60° in de wasmachine, let hierbij wel op het maximale laadgewicht van de machine.

De CareCuddle High Temperature is tevens volledig uit katoen vervaardigd, gevuld met 8kg verzwarende glasgranules. Dit verzwaarde deken heeft als troef wasbaar te zijn op 95° opnieuw let hierbij op het maximale laadgewicht van de machine. Er is tevens een cover beschikbaar voor de High Temperature, hier zijn ook lussen voorzien om vast te maken aan de linten van de cover. Door deze vast te maken, kan het verzwaarde deken niet in een hoop glijden in de cover, maar blijft het gewicht steeds goed verdeeld zitten in de cover.
  • Omschrijving
  • Toebehoren
Referentie Omschrijving
WBCLASG8 Verzwaard deken Night Bedding, 135x200 cm, 8 kg
WBSIMPG8HT Verzwaard deken Hight Temperature, 135x200 cm, 8kg
WBCCLAS Care'Cuddle cover ecru, katoen, 135x200 cm
Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5