Care'Cuddle met een formaat 60 x 80 cm wordt eerder overdag gebruikt, om over de schouder of op de knieën te leggen. Dit stelt mensen die verward, angstig, onrustig, overprikkeld en dwaalgedrag vertonen, gerust. Een druk op de knieën zorgt er ook voor dat mensen minder snel geneigd zijn om op te staan, wat mensen met dwaalgedrag kan gerust stellen.

De Care'Cuddle Simply is verkrijgbaar in een donkergrijze katoenen versie of in een waterafstotende polyester versie. Beiden zijn verzwaard met 3 kg glasgranules.
Op deze Care'Cuddles worden lussen voorzien om een cover aan vast te maken, maar kunnen ook gebruikt worden zonder cover. De Care'Cuddle is wasbaar in de machine op 60°, let wel op het laadgewicht van de machine.

De waterafstotende versie zorgt ervoor dat bij het morsen van drank of lichaamsvochten deze niet indringen in het deken, mits gebruik van een cover kan dan enkel de cover in de wasmaschine. Deze CareCuddle kan je dan oppervlakkig reiningen met een doek en eventueel ontsmetten.

Vergeet dus niet de verschillende covers te bekijken, bij gebruik van een cover moet u het verzwaarde deken niet steeds in de wasmachine steken.
  • Omschrijving
  • Toebehoren
Referentie Omschrijving
WBSIMPG3 Verzwaard deken, katoen, 60x80 cm, 3 kg
WBSIMPG3D Verzwaard deken, waterafstotend, 60x80 cm, 3 kg
WBCSIMPM Care'Cuddle cover Minky, 60x80 cm
WBCSIMPS Care'Cuddle cover Sensory, 60x80 cm
Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5